Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum  
MTA Forum

Hoe werkt het... Eerst ga je je registreren...je kiest een gebruikersnaam die goed bij je past, bv. je voor of je achternaam, je mag echter ook een schuilnaam gebruiken. Daarna moet je een wachtwoord opgeven... kies een wachtwoord die voor anderen moeilijk te raden is maar die jezelf natuurlijk gemakkelijk kunt onthouden. Ook geef je je e-mail adres in, waardoor anderen je een prive mail (pm) kunnen sturen of jij zelf anderen kunt bereiken als je dat niet via het forum wilt doen.
Nu moet je even wacten totdat de webmaster je toegang geeft tot het forum...dit is een beveiliging zodat niet allerlei spam berichten op ons forum komen.

Wanneer je bericht terug hebt van de webmaster kun je inloggen en gebruik maken van het forum... je kunt zelf berichten maken, of antwoord geven op de vragen van iemand anders.
Er zijn verschillende fora, zo hebben we een nieuws forum, waarop je allerlei nieuws kunt zetten, bv. dat er een leuke beurs is, of robbe komt met een mooi nieuw toestel... gewoon leuke nieuwsfeiten om met andere leden te delen.

Op de aan en verkoop forum kun je allerlei dingen te koop zetten of te koop vragen. Ook kun je er zeer eenvoudig foto's bij plaatsen wat de aan en verkoop natuurlijk flink aantrekkelijker maakt.
Ook hebben we een tips & trucs forum...wanneer je bv. een mooie en goede tip weet om folie te bespannen kun je dat hier laten weten...ook kun je hier gaan vragen hoe je iets moet doen, de andere leden zullen je dan zoveel mogelijk helpen.
Als laatste hebben we "Het Café"...hier zetten we van alles en nog wat neer, wat totaal niets met onze club of het vliegen te maken heeft. Zo kun je een mop plaatsen, maar kun je ook een link neerzetten van een leuk filmpje op het internet, of je kunt een poll maken, genoeg te doen dus.

Wanneer je lid bent van de modelvliegclub Ter-Apel kun je nadat je je hebt geregistreerd even een mailtje doen naar de web-master waarna hij je toegang geeft tot een extra forum, "clubhuis" genaamd, dit forum is speciaal voor de leden en hier kan ook het bestuur mededelingen doen aan de leden.

Inloggen doe je via de optie in de navigatie balk of rechtstreeks via de link www.mta-terapel.nl/forum

Veel plezier op het MTA-Forum, en we hopen dat er je er veel gebruik van gaat maken.