Contact   Help
  modelvliegclub
MTA Ter-Apel
Sinds 1979
  Home page   Nieuws   Onze club   Foto boek   Projecten   Nieuwsbrieven   Links   MTA-Forum
Het nieuws van 2023

Aktiviteiten kalender 2023Indoorvliegseizoen 2023-2024


De inschrijving voor het indoorseizoen 2023-2024 is vanaf heden geopend en de inschrijftermijn sluit op 1 april 2023.

Het indoorvliegen in de sporthal van Ter Apel wordt georganiseerd door MTA.
Hiermee willen we als MTA het indoorvliegen faciliteren voor alle modelvliegers uit onze regio en zijn dus ook leden van andere omliggende clubs van harte welkom.
Om het indoorvliegen voor de deelnemers betaalbaar te houden hebben we enkele spelregels opgesteld met als doel om tot een zo laag mogelijke bijdrage te komen voor de vliegers.

We organiseren 4 indoorvliegdagen in de maanden november, december , januari en februari.

De spelregels voor inschrijving:
 • Wanneer je je inschrijft als deelnemer voor het indoorvliegen verplicht je je om het verschuldigde bedrag voor 4 vliegdagen over te maken aan de penningmeester van MTA.
 • Het minimum aantal deelnemers ligt op 10 personen, dit om e.e.a. betaalbaar te houden.
 • De verschuldigde bijdrage hangt af van het aantal deelnemers. MTA faciliteert het indoorvliegen maar de kosten van de huur van de sporthal moet worden opgebracht door de deelnemers.

 • T.I.
  Vanuit de gemeente is besloten om de sporthalhuur met zo'n 50% te verlagen (subsidieren) waardoor de bijdrage voor deelname dus veel lager uitvalt.

 • De uiteindelijke kosten voor deelname worden aan het eind van de inschrijftermijn ( 1 april) bepaald.
 • Wanneer je je inschrijft zal je na 1 april 2023 een betaalverzoek van de penningmeester MTA ontvangen om de verschuldigde bijdrage over te maken.
 • Wanneer je je niet van te voren inschrijft voor deelname ben je ook welkom om te komen indoorvliegen, je betaald dan echter wel 9 euro per keer.
  Inmiddels hebben zich al weer 17 deelnemers aangemeld voor het nieuwe seizoen, hierdoor zal de bijdrage net als afgelopen jaar niet boven de 15 euro uitkomen voor 4 vliegmiddagen.

 • Je kunt je aanmelden voor de indoorvliegdagen door een mail te sturen naar:

  - Penningmeester@mta-terapel.nl
  - Onderwerp: 'Indoorvliegen 2023 - 2024'
  - Onder vermelding van je naam en Email adres. ............. Of klik hier

  LET OP!! Wanneer je je al hebt aangemeld voor het nieuwe seizoen tijdens een van de afgelopen indoorvliegmiddagen hoef je geen mail te sturen, je aanmelding is dan al geregistreerd.
  Na de einddatum van de inschrijftermijn (1 april) ontvang je een Email met daarin het verzoek om het verschuldigde bedrag over te maken aan MTA.
  Ruim voor aanvang van indoorvliegseizoen zullen we hier, in het forum, op faceboek en per mail doorgegeven op welke dagen het indoorvliegen gaat plaatsvinden.

  Met vriendelijke groet,
  Henri Speel (penningmeester MTA)
     Klik hier voor meer nieuws uit 2023     Nieuws en foto's worden opgeslagen in het forum

  Het voordeel daarvan is dat je zelf ook nieuws en foto's kunt toevoegen.
  Op deze manier blijft alles keurig per datum bewaard, kunnen er meer en sneller fotos geplaatst worden, en blijft het forum levendig.

  Heb je dus een leuk nieuwtje....bv brevet gehaald....nieuw toestel gekocht...toestel gecrashed...of je hebt gewoon een mooie foto gemaakt en wil je deze delen met de overige clubleden ?...zet het dan op het forum.


  klik hier om naar het Nieuws te gaan.... of klik hier om je foto's te plaatsen.

  Weet je niet precies hoe je fotos moet uploaden ? klik dan hier

  Webmaster.